Dit zijn de top 3 restaurants van IJsselstein

Wij zetten de beste restaurants voor je op een rijtje:

Robuust IJsselstein

Even genieten van het moment en het nu. Hoe vaak doen we dat? Weg uit de drukte en tijd voor jezelf, partner, vrienden of kinderen maken.

“THE MORE YOU CELEBRATE YOUR LIFE, THE MORE THERE IS IN LIFE TO CELEBRATE”

ROBUUST koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook écht genieten; van ons sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment. ROBUUST staat voor eigentijds, toegankelijk, goede prijsstelling, bereikbaar en de kwaliteit en gasten die beide centraal staan. s’ Ochtends, s’ middags of s’ avonds, ons team van gepassioneerde professionals staan klaar. En natuurlijk is het betaalbaar, want eten en genieten op niveau hoeft volgens ons niet duur te zijn.

 

Bites en Nights

U wilt mediterraan gaan eten en bent nog op zoek naar het juiste restaurant, waar u de avond kunt doorbrengen? Geniet bij ons daarnaast van Duitse, Italiaanse, Griekse, Japanse, Amerikaanse, Spaanse, Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Marokkaanse, Belgische, Mexicaanse, Afrikaanse, Nederlandse en Franse gerechten. Buitengewoon veel sfeer hebben onze stijlvolle zitplaatsen buiten. Als u het ook laat op de avond nog gezellig wilt hebben, bieden wij ons verwarmde terras als optimale relaxplek aan. Omdat onze ruimtes perfect geklimatiseerd zijn, kunt u onafhankelijk van de temperatuur buiten van uw verblijf genieten.

 

Burgers & pancakes

Vanaf 8 januari starten we ook in IJsselstein met onze afhaal- en bezorgservice! We hebben sinds november ervaring opgedaan met bezorgen bij onze vestiging in Utrecht. Met onze bezorgscooters, warmhoudtassen en warmhoudelementen kunnen wij onze kwaliteit uit het restaurant ook bij u thuis brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij het restaurant af te halen. Hiervoor vragen we u wel om de coronamaatregelen te respecteren.

Registreren op
Registreren
#replace title#