Restaurants en eettentjes zijn vanwege de coronamaatregelen gesloten. Veel ondernemers in IJsselstein zijn een bezorg- of afhaalservice begonnen. Hieronder vind je een overzicht van restaurants in IJsselstein waar je menu's, gerechten, (borrel)hapjes en andere lekkernijen kunt bestellen of kunt afhalen. Dat wordt thuis of onderweg genieten!

Bagels & More
Beleef Turkijke thuis of onderweg. Take away koffie, ontbijt, lunch, mediterrane high tea met huisgemaakte specialiteiten (ook vegan) of borrelplank en warme Turkse maaltijden (3-gangen menu). Bestel via de website of 030-7116838

Burgers & Pancakes
Geniet thuis van de lekkerste burgers, pancakes en specials met de afhaal- en bezorgservice. Bekijk het menu via de website. Bestellen kan ook telefonisch 030-6338549. 

Brasserie Joris
Afhalen lunchgerechten van dinsdag tot en met zondag. Bekijk het menu take away.
Borrelen en dineren met Joris? Dat kan ook! Check de menukaart voor bezorging in stijl. Bel voor zelf afhalen 030-6881321.

Brasserie 1560
Haal het lekkerste van Brasserie 1560 in huis. Geniet van een compleet thuisdiner of één van de andere thuisgerechten. Afhalen kan van donderdag tot en met zondag. Ook voor lunch, high tea en borrel. Kijk hier voor bestellen en afhalen. Extra: de Soepstraat op donderdag t/m zondag van 12.00 - 17.00 uur, voor soep-to-go.

Brasserie De Kloostertuin
Zin om thuis, op je werk, in het park, of waar dan ook van je favoriete broodje, salade te genieten? Bestel je take-away lunch bij De Kloostertuin. Er zijn wisselende specials en boxen verkrijgbaar. 

Broere catering
Cafetaria Broere 2.0 bezorgt donderdag t/m zondag friet, snacks en menu's bij jou thuis. Je kunt online bestellen.

By Frances
De wijnwinkel is wel open en je kunt terecht voor bezorging van borrelplanken, gerechten en maaltijden. Bezorging van woensdag t/m zondag. Alle gerechten worden vers bereid. Bekijk het menu op de Facebookpagina. Bestellen via 06-18118285.

Café De Stee
Don't worry, stee home op vrijdag, zaterdag en zondag, want het team van De Stee bezorgt maaltijden. Kijk hier voor de bezorgservice.

Café 't Karrad
Zin in een avondje lekker kaasfonduen? Haal een compleet kaasfondue-menu in de Karrad Drive-Through. Ook kun je een goed gevulde borreltas bestellen. De Drive-Trough is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag van 16.00 tot 18.00 uur. Geef vooraf je bestelling door via [email protected]

Chocolaterie Zuccotto
Koffie, thee en choco to go.

De Keuken van Tante Cake
Koffie en taart to go.

De Lakei
Van maandag tot en met zaterdag geopend voor het afhalen van belegde broodjes. Bestel jouw favoriete Limburgse vlaai op donderdag voor 12.00 uur, dan kun je deze vrijdag of zaterdag ophalen. 

FAMIE - De Indische Keuken
Proef de heerlijke smaak van deze Indische keuken. Bekijk het afhaalmenu van gerechten en maaltijden. 

Heeren van de Wijn
De wijnbar is gesloten, maar de wijnwinkel en website zijn geopend voor de lekkerste wijnen en borrelpakketten. 

Kaatje & Co
De theeschenkerij is gesloten, maar naast de verkoop van de lekkerste chocolade kun je in de winkel ook terecht voor koffie, taart, lunch en high tea to go. 

La Cosina
Haal de Spaanse sfeer in huis met een selectie klassieke tapas van de menukaart. Afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 en 17.30. Vooraf online je bestelling reserveren.

Marcus
Marcus heeft een speciale coronakaart met taart, broodjes en borrelplanken samengesteld voor afhalen en bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 t/m 17.00 uur. Op vrijdag en zaterdag hebben zij een wisselende daghap. Haal de klassiekers van Marcus in huis.

Piccola Italia
Dagelijks bezorging van broodjes, salades, pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten. Telefonisch of online bestellen. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Bekijk het bezorgmenu. 

Prego
Voor het afhalen van heerlijk belegde Italiaanse broodjes, antipasta en maaltijden. Bekijk het menu. 

Restaurant Insho
Afhaalservice voor de sushi liefhebbers. Van woensdag tot en met zondag van 16.30 - 21.30 uur kun je verse sushi en andere specialiteiten bestellen. Bekijk de kaart.

Stafili
Haal dinsdag tot en met zondag de traditionele Griekse keuken in huis. Afhalen en bezorgen is mogelijk. Bekijk de menukaart

Sunita's Restaurant
Geniet thuis van Surinaamse en Indiaase specialiteiten. Bestellen vanaf 16.00 uur. Bekijk het menu op de website.

ZOMO Dagbestedingen
De lunchpakketjes van Zo Lekker worden met veel liefde gemaakt door de cliënten van ZOMO dagbestedingen.

Pannenkoekenrestaurant De Roozeboom
Van pannenkoek tot snoephorloge. Afhalen woensdag tot en met zondag van 13.00 - 20.00 uur. Bezorgen is ook mogelijk. Bekijk hier het menu.   

Rivers Marnemoende
Bestel van donderdag tot en met zondag heerlijke maaltijden vanuit huis. Bekijk het thuisbezorgmenu.

Robuust 
Van donderdag t/m maandag Take out & Delivery van Robuust. 

Ook de reguliere afhaalrestaurants, zoals snackbars, zijn geopend voor het afhalen of bezorgen van gerechten.

Registreren op
Registreren
#replace title#