OVER HOTEL BADHU

BADHU is een kleinschalig hotel boven het gelijknamige restaurant. Bij de bar kun je inchecken en krijg je de sleutel van één van de acht 2-persoons kamers of de LOFT. Je vindt de kamer door de juiste kleur te zoeken. Dit staat in het Arabisch en in de kleur op de deur geschreven. Ook de plint voor de deur verraadt de kleur van de kamer. De kamers zijn volledig in 1 kleur ingericht en ook hier vind je Arabische en vintage elementen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een apart toilet. Ze kijken alle 8 uit op het groene stadspark en hebben een zalig zitje in het raam. De Loft is industrieel en eigentijds ingericht en heeft een ruime, zeer lichte livingroom, twee slaapkamers, badkamer, keuken en eigen balkon. Rond het plein zitten verschillende winkeltjes, een AH een restaurantje en verder de straat in wat cafeetjes. Het centrum van Utrecht ligt op slechts 10 minuten lopen. In de straten rondom BADHU kun je goed parkeren en de bus stopt bijna voor de deur. Ontbijten kan beneden in het restaurant voor 9,- p/p en tot 12:00u. Honden slapen bij ons voor 10,-.

We sturen een bevestiging van de reservering per mail of sms. Pas dan is de reservering definitief.
Gratis annuleren kan tot 5 dagen voor de aankostdatum. Daarna moeten we het bedrag van de reservering rekenen omdat dan de kamer hoogstwaarschijnlijk niet meer geboekt kan worden.

Inchecken kan vanaf 15:00 uur of eerder als we de kamer al schoon hebben kunnen maken. Sowieso kan de bagage eerder gebracht worden. Uitchecken voor 11:00u.

De kamers zijn hieronder te boeken.

1492093518_badhu-bar-groter-doorkijk
silver-bed-close-site
nieuwe-muur
silver-lamp-site
silver-spiegel-site
1498058840_zitje-nieuwe-wand
silver-vuit-badk-site

SILVER ROOM

SILVER ROOM is een 2 persoonskamer met een 2-persoonsbed, een bankje en een zitje in de vensterbank uitkijkend over het groene stadspark. Je komt binnen in een klein open halletje waaraan het toilet zit. Daarna stap je eigenlijk direct de badkamer in met grote wastafel en bad. De douche is in het bad. 

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

SILVER ROOM = 85,- p/nacht

red-bed-ruim
red-vensterbank-site
red-bed-close-site-goed
red-wastafel-site-goed
red-doorkijk-goed-site
red-handdoekenrek-site

RED ROOM

RED ROOM is een 2 persoonskamer met een slaapkamer met zitje in de vensterbank uitkijkend op een groen stadspark en een klein extra bankje. In deze kamer staat het 2-persoonsbed tegen twee muren. Je komt binnen in een klein halletje waar het seperate toilet zit en vervolgens loop je door de ruime  badkamer met een douche en wastafel.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

RED ROOM = 85,- p/nacht

purple-bed-close-site
purple-stok-site
purple-vanuit-badkamer-site
purple-vanuit-badk-site
purple-logo-site
purple-krukje-site

PURPLE ROOM

PURPLE ROOM is een 2 persoonskamer met een 2 persoons bed, een zitje in de vensterbank uitkijkend over een groen stadspark en nog een zitje. Je komt binnen in een klein halletje waar het toilet in uitkomt. Vervolgens loop je door de badkamer naar het slaapgedeelte. De ruime badkamer heeft een douche en wastafel.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

PURPLE ROOM = 85,- p/nacht

white-bed-geheel-site
white-piere-paulin-site
white-zitje-site
white-spiegel-site
white-bathroom-site
white-bad-site

WHITE ROOM

WHITE ROOM is een 2 persoonskamer met een 2-persoonsbed. Er kan eventueel een extra bed bijgezet worden. De kamer heeft een zitje in de vensterbank uitkijkend over een groen stadspark. Het heeft  een ieniminie schrijftafeltje met poef en een heerlijke vintage fauteuil van Piere Paulin en een vintage dranktafeltje. De badkamer heeft een bad, douche, wastafel en een seperaat toilet.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

WHITE ROOM = 105,- p/nacht   extra bed + 25,-

gold-bed-lamp-liggend-2-
gold-kussens-close-2-
gold-kanglamp-boven-bed-2-
gold-douche-site
gold-door-raampje-site
gold-gouden-embleem

GOLD ROOM

GOLD ROOM is een 2 persoonskamer met een 2-persoonsbed. Achter het bed is een raamzitje dat uitkijkt op een groen stadspark. Daarnaast is er nog een extra zitje. De badkamer is betegeld met goudkleurige mozaiek en er is een bad, wastefel, aparte douche en een seperaat toilet.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

GOLD ROOM = 105,- p/nacht

1490866312_blue-stok-site
1490866325_blue-zitje-site
1490866338_blue-hanglamp-site
1490866251_blue-bank-site
1490866261_blue-bed-site
1490866278_blue-overzichtje-site

BLUE ROOM

BLUE ROOM is een 2 persoonskamer met een slaapkamer met een zitje in de vensterbank uitkijkend over een groen stadspark, een blauwe chesterfield en een klein schrijftafeltje met stoeltje. In deze kamer staat het 2-persoonsbed tegen twee muren. De kamer heeft een badkamer met een douche in het bad, een wastafel en een toilet.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

BLUE ROOM = 95,- p/nacht

brown-bedbank-site
brown-bed-kussens-site
brown-krukje-site
brown-kussen-stok-site
brown-bad-site
brown-wastafel-site

BROWN ROOM

BROWN ROOM is een 2 persoonskamer met een slaapkamer met raamzitje uitkijkend op een groen stadspark en een extra slaapbank voor een 3e persoon. De kamer heeft een badkamer met een bad, douche, wastafel en een toilet.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

BROWN ROOM = 105,- p/nacht.  3e persoon op kamer + 25,-

green-bed-met-stoel-voorgrond-2-
green-veren-site
green-blok-fatima-lamp-2-
green-bed-met-raam
green-overzicht-badkamer-2-
green-wastafel-handdoek

GREEN ROOM

GREEN ROOM is een 2 persoonskamer met een 2 persoonsbed en er kan nog een 3e bed bijgeplaatst worden. Er is een klein schrijfrafeltje en doordat het de hoekkamer is een ruime raamzit met het mooiste uitzicht  op een groen stadspark. Je komt via de badkamer binnen en deze heeft een wastafel, bad, douche en seperate toilet.

Alle kamers hebben een Nespresso-machine, waterkoker, kleine flatscreen, minibar en föhn.

GREEN ROOM = 105,- p/nacht  extra bed + 25,-

loft-groen-buiten-site
loft-living-hondje-site
loft-haardje-site
loft-living-tafel-site
loft-living-bankje-site
loftliving-tafellamp-site
loftliving-tafel-site
loft-living-slaapbank-site
living-stukje-taafel-gang
1491404167_loft-houtblok-enzo-site
loft-witte-poef
1491404276_loft-entree-trap-gang-site
1491919129_loft-slaapbank-vnnuit-masterbedr
1491919147_loft-masterbedroom-bed-liggend
loft-bathroom-lampje
1491919178_loft-bathroom
1491919236_loft-kidsroom-beds
loft-stoeltje-keuken
loft-kitchen-tajine
loft-kitchen-lampjes

LOFT

BADHU LOFT is een appartement van 60m2 met eigen opgang. Via het trappenhuis kom je op de 1e verdieping met een grote, lichte living met open haard, ruime zithoek en een 6-persoons eettafel. De masterbedroom heeft een groot (180cm breed) tempur bed. De andere slaapkamer heeft twee losse boxspring bedden. Er kunnen eventueel 2 extra personen in de living slapen op een bedbank en een tot bed uitklapbare "de Sede" fauteuil. Er is een badkamer met douche en toilet en een eigen keuken met koelkast, afwasmachine, magnetron, nespressomachine en waterkoker. De LOFT kijkt uit op een groen stadsplein, net als het bijbehorende balkon. Rond dit plein zijn verschillende winkeltjes gevestigd en een AH. In de aangrenzende straten zitten wat cafeetjes. De LOFT is warm industrieel ingericht met ruwe muren, beton en stalen balken en heeft Arabische en vintage elementen.

LOFT = 175,- p/nacht voor 2 personen / 200,- voor 4 personen / 25,- extra bed